Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Agenda
previsio
 
 
17/03/2018 | 15:35 h

RSS 2.0

 • 17/3/2018

  Hora del conte a la Biblioteca

  A les 12:00 h amb el  títol: “La màquina del temps”, a càrrec de Gemma Ventura
  Una nena molt curiosa, una màquina del temps i un gran viatge. En aquesta sessió, els contes ens faran saltar d'època en època i ens portaran des de l'era dels dinosaures fins a un castell medieval, passant per la Grècia antiga i molts altres llocs plens d'història!
  Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

 • 17/3/2018

  L'Associació de Jubilats organitza un espectacle musical mexicà

  A càrrec del grup Miratge. HI haurà berenar/sopar a partir de les 19.30 h al preu simbòlic de 8 euros. Més informació al Casal de Jubilats.

 • 22/3/2018

  Taller al Casal de la Dona. Participa al Cercle de dones!

  De 20 a 22h on es parlarà de diferents inquietuds i es compartiran experiències de dona a dona. Per Amaia Montes de "Las cajitas de Ami". Més informació al Casal de la Dona.

 • 23/3/2018

  Fira de primavera de l'escola Les Ferreries

  Acte a l'escola Les Ferreries. Els i les alumnes de 6è de primària a la tarda realitzaran la Fira de Primavera, on es vendran les manualitats que tots els alumnes de primària han realitzat per l'ocasió. Els diners recaptats es destinaran a San Isidro (Nicaragua) i a Acció Solidària Meditèrrania. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafolls. Aquest any, a més a més, ens hem sumat a la iniciativa de l'Hospital de Sant Joan de Déu fent una xocolatada solidària, amb el lema: "Taca't...

 • 24/3/2018

  Festival Singulars. A les 22.30 h al Casal de Palafolls amb MARTA KNIGHT + JORDI LANUZA

  Entrada: 5€ al mateix Casal. Marta Knight es va estrenar l’any 2017 amb Peterloo Heroes, les cinc cançons del treball suposen la carta de presentació d’aquesta interessant proposta folk. Jordi Lanuza és l’ànima d’Inspira, tot un grup de culte de l’escena de Barcelona. Ara aparca puntualment el seu projecte principal per presentar un conjunt de cançons que només poden ser cantades en primera persona. “Com a casa” és el primer disc que signa amb nom i cognoms. Organitza:  Ajuntament...

 • 25/3/2018

  Sortida del Grup de Muntanya

  Sortida del Grup de Muntanya – Es proposa fer el Passeig de Ronda: Cadaqués - Cap de Creus - Cadaqués i en acabar s'anirà a dinar . Sortida a les 7 h des de l'aparcament de Les Ferreries. Organitza: Grup de Muntanya de Palafolls.

 • 26/3/2018

  Club de lectura a la Biblioteca

  Club de lectura a les 19 h a la Biblioteca Enric Miralles. Es comentarà el llibre: Una qüestió personal  d’Oe, Kenzaburo. A càrrec de Toni Sala. Activitat gratuïta, per adults i amb inscripció prèvia.

 • Del 31/3/2018 al 1/4/2018

  FESTA PETITA 31 DE MARÇ I 1 D'ABRIL

  Dissabte 31 de març
  18.30 h - Espectacle familiar a càrrec de David el Mag amb l'espectacle "Viu la màgia" a les 18.30 h al Fòrum Palatiolo. La proposta et farà viure la màgia com mai abans l'havies viscut!!. Aparicions i desaparicions de coloms sorprenents, cadires que es tornen boges, en Bartomeu la mascota d'en David, que farà de les seves.... sabates cremades que apareixen en el lloc menys pensat i.... moltes sorpreses més!!.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona