Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:37  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Palafolls celebra aquesta setmana el Dia de la Dona Treballadora

  • Dia de la Dona Treballadora

    Dia de la Dona Treballadora

07/03/2017

DESCRIPCIÓ

Demà dimecres es commemora arreu el dia de la Dona Treballadora. Una jornada destinada a la conscienciació i a la reivindicació contra el masclisme o els micromasclismes. El dia de la Dona Treballadora commemora la lluita de les dones per aconseguir la igualtat en els camps del treball i en la societat en general.

Durant tota la setmana, el Casal de la Dona de Palafolls obre les portes de la Masia de Can Florenci, seu de l’entitat, per tal que tothom conegui els tallers, cursets i activitats que organitzen.


A més han preparat una programació especial amb tallers i xerrades per commemorar el dia de la Dona Treballadora.

Avui dimarts es fa el taller “Banys de Gong” per a relaxar-se i meditar. Serà a partir de les 17h al casal.

Demà a les 18h, hi haurà xerrada sobre la “Desvalorització de la Dona” que anirà a càrrec d’un terapeuta.

Divendres es clou el programa amb una altra xerrada per “Aprendre a menjar; hàbits nutricionals correctes. Com ens poden ajudar les plantes?”. Serà també a les 18h i amb un aperitiu  obert a tothom.


Dins les activitats de conscienciació els dinamitzadors del Local jove Can Batlle aniran demà dimecres a l'Institut Font del Ferro durant l'hora del pati per desenvolupar una activitat per donar a conèixer als alumnes per què es celebra el dia 8 de març. Així es pretén sensibilitzar i conscienciar de la necessitat de la lluita feminista en la societat patriarcal actual.

L'activitat consistirà en buscar peces d'un puzzle amagades pel pati i que juntes formaran un mural feminista. A més a les parets del pati hi haurà diferents cartells explicatius sobre el 8 de març.


L’Ajuntament també s’ha adherit al manifest de la jornada i aquesta setmana reclama l’equiparació entre homes i dones amb un cartell reivindicatiu a l’edifici consistorial i un altre al MiD.

Data de modificació: 07/03/2017 12:45:51

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS