Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:36  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

La Diputació atorga 65 mil€ en ajudes a Promoció Econòmica i Serveis Socials

  • Oficina de Promoció Econòmica de Palafolls

    Oficina de Promoció Econòmica de Palafolls

13/03/2017

DESCRIPCIÓ

La Diputació de Barcelona ha fet pública la resolució de la concessió dels fons de prestació del Catàleg de Serveis 2017 inclòs en el pla Xarxa de Governs Locals. Es tracta de diferents ajudes aprovades destinades als ajuntaments segons diferents barems.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Palafolls ingressarà aquest any un total de 65.693 € en aquest concepte.  Uns diners que es divideixen en 3 ajudes diferents. La primera, de 2.080€ és per a la Festa Major de Palafolls d’aquest any.

Les més quantioses, però, són per 2 departaments del consistori.  L’àrea de Promoció Econòmica ha aconseguit 31.556€. Una quantia que es calcula segons una avaluació de la tasca feta per aquest departament durant l’any passat. D’aquesta manera la Diputació ha reconegut les bones dades de servei del Departament de Promoció Econòmica amb una de les quanties més altes per municipis com el nostre o fins i tot de la majoria de municipis propers.


Aquests diners han de servir obligatòriament per reforçar l’estructura del servei de Promoció Econòmica per aquest any.

L’altre departament municipal que ha aconseguit una aportació econòmica és Serveis Socials, que ingressarà 32.056€ aquest any. Una xifra que resulta del nombre d’habitants del nostre municipi.


Aquesta xifra, a l’igual que passa amb l’ajuda a promoció econòmica, s’ha de dedicar a les estructures laborals de l’àrea, però també per a reforçar serveis al ciutadà.Data de modificació: 13/03/2017 14:21:19

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS