Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:38  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

La fibra òptica arribarà a Palafolls en aproximadament un mes

  • Un cable de fibra òptica. Ràdio Palafolls

    Un cable de fibra òptica. Ràdio Palafolls

16/03/2017

DESCRIPCIÓ

Telefònica, que és la responsable de fer arribar la fibra òptica al nostre municipi, ha confirmat als tècnics de l’Ajuntament de Palafolls que en menys d’un mes els veïns del centre i de Sta Maria ja podran contractar aquest servei.

L’empresa responsable del desplegament a la nostra vila està intensificant els treballs per enllestir-los abans de finals d’aquest mes. Un desplegament que es farà en diferents etapes. La primera, que és a punt de finalitzar, és la que donarà cobertura a tot el centre de Palafolls i també el barri de Sta Maria. Un cop acabada, i segons fonts de Telefònica, els usuaris ja podran contractar els serveis a la seva operadora, cosa que hauria de passar en menys d’un mes, segons les mateixes fonts.


La segona fase és la que estendrà la fibra òptica al barri de St. Lluís. La previsió de la companyia, sempre i quan no hi hagi contratemps, és que al maig ja es pugui contractar la fibra òptica a St. Lluís.


La previsió és que la fibra òptica arribi a gran part del nostre municipi abans de l’estiu.

L’Ajuntament recorda, però, que no és responsable del desplagament de la fibra òptica, ja que es tracta d’un servei privat que està executant l’empresa Telefònica i que, per tant, per a qualsevol dubte, aclariment o contractació cal posar-se en contacte directament amb aquesta companyia.Data de modificació: 16/03/2017 13:35:05

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS