Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:36  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Una excursió al Turó d’en Serra obre el Programa de Passejades 2017 del Parc del Montnegre i el Corredor

  • El cim del turó d'en Serra. Foto: P.Consul

    El cim del turó d'en Serra. Foto: P.Consul

17/03/2017

DESCRIPCIÓ

Aquest diumenge es fa la primera de les 28 passejades incloses en aquest programa destinat a donar a conèixer el Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Ho farà amb una sortida guiada al nostre municipi. Concretament sortirà des de l’església de St. Genís de Palafolls i s’enfilarà fins al Turó d’en Serra.

Es tracta d’una sortida d’unes 3 hores per cobrir els 4km de recorregut amb un desnivell d’uns 200m.

S’arribarà al Turó d’en Serra després de passar per l’alzinar de Can Gibert. Des del cim del turó es tenen amplies vistes sobre la part baixa i el Delta de la Tordera.


Amb aquesta passejada es dóna el tret de sortida del programa d’excursions guiades per membres de l’Escola de Natura del Corredor, que ajuda a interpretar i a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del Parc i gaudir del seu entorn.

Totes les sortides tenen un cost de 3€, excepte els menors de 12 anys que paguen 2€. Els més petits de 6 anys tenen l’excursió gratuïta.


Fins al desembre es faran aquestes sortides a diferents municipis inclosos dins el parc natural, cosa que permetrà conèixer la vall de Sant Tou a Tordera, el sot de Bocs a Sant Celoni, Sant Andreu de Ramió a Fogars de la Selva... entre d’altres propostes.


La passejada de diumenge està organitzada per la Diputació de Barcelona i per l'Ajuntament de Palafolls Data de modificació: 17/03/2017 09:53:51

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS