Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:37  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

El Pla Local de Joventut buscarà propostes en un acte participatiu obert a tothom

  • can batlle

    can batlle

20/03/2017

DESCRIPCIÓ

Serà el proper 1 d’abril al matí quan l’Àrea de Joventut buscarà la implicació de la població en general per l’elaboració del que ha de ser el nou Pla Local de Joventut. Ho farà a través d’un acte públic, participatiu i obert a tothom on recollir impressions, opinions i propostes per així enriquir aquest nou pla que hauria d’entrar en vigor a aquest estiu i que marcarà les polítiques juvenils que es desenvoluparan des del consistori.

L’acte vol ser molt plàstic, visual i participatiu i comptarà amb les activitats especials de l’Esplai El Pas o els Percutes dels DiablesFolls, entre d’altres, per tal de dinamitzar aquesta recollida de propostes.


Fa mesos que l’Ajuntament treballa en aquest nou Pla Local de Joventut. Ho fa amb reunions i debats sectorials. Divendres, per exemple, es va fer una trobada amb entitats juvenils que treballen al nostre poble i joves en general, on s’hi van aplegar una 10a de persones, per discutir temes relatius a l’educació, la participació i associacionisme, la cohesió social, l’oci i la cultura per als joves.

Aquests debats serveixen per recollir opinions, anàlisis, i aportacions que permeten dibuixar quina és la situació actual dels joves a Palafolls i així intentar impulsar polítiques que promoguin l’activisme i la participació juvenil.Data de modificació: 21/03/2017 09:09:47

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS