Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

16:43  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Curset gratuït per descobrir la natura de Palafolls

  • Bassa del Molí d'en puigvert

    Bassa del Molí d'en puigvert

19/04/2017

DESCRIPCIÓ

Quin és el clima del nostre poble? Quina orografia té? Quines són les principals espècies vegetals que tenim? I quins conreus?

El nostre municipi té una gran riquesa natural. Per tal de conèixer-la l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls ha organitzat un curset de 4 jornades en les que es podrà descobrir l’entorn natural de Palafolls.

D’aquesta manera, cada dissabte de maig, es faran tastets amens, didàctics i participatius sobre la natura de Palafolls amb experts naturalistes, biòlegs i geòlegs.


El curs comença el dia 6 de maig amb la introducció al Medi Físic. El dissabte següent la vegetació centrarà l’atenció del curs. El dia 20 de maig es parlarà de la fauna present al nostre poble. L’últim dia, el dissabte dia 27, es farà una acurada sortida guiada on es podrà comprovar tot el que s’ha aprés en les jornades més teòriques.


El curs es farà sempre de 9 del matí a 1 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El curs de descoberta de la natura de Palafolls és gratuït, però cal inscripció prèvia. Les places són limitades i hi ha temps fins el proper dia 28 d’abril per apuntar-s’hi.


Com apuntar-s'hi


Per correu electrònic:

Envieu les vostres dades personals i de contacte a :bassaivo@palafolls.cat


Per telèfon

Truqueu al telèfon de l'Ajuntament en horari d'bertura ( de dilluns a divendres de 9 a 14h) 93762 00 43Data de modificació: 20/04/2017 14:05:52

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS