Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

16:39  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Tornen les Pinzellades de Català per millorar l’ús de la llengua

  • Pinzellades de Català

    Pinzellades de Català

18/05/2017

DESCRIPCIÓ

L'Àrea de cultura i d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palafolls recuperen de nou el taller Pinzellades de català, en què es treballa la llengua catalana d’una manera diferent tenint com a referència textos literaris.

 Així, a partir de fragments de les obres escollides, es treballa el lèxic, la sintaxi i aspectes gramaticals que sovint ens fan dubtar quan ens expressem en català ja sigui oralment com per  escrit.

No es tracta d’un curs de llengua catalana formal i acadèmic, sinó que la voluntat del taller és oferir un lloc de trobada per a tots els qui els hi agrada escriure i llegir en català i volen millorar els coneixements de la llengua.


Aquest taller gratuït es farà un dimecres al mes a les 19.00 h a la Biblioteca Enric Miralles (Travessera de les Esplanes, s/n - Palafolls) on la professora, Núria López, presentarà el text escollit amb què es treballaran diversos aspectes lingüístics.


Les Pinzellades en Català començaran el dimecres 24 de maig i es farà també els dies 21 de juny i el 19 de juliol. En aquestes tres sessions es tractaran els textos de la Maria Barbal, de Josep M. Palau i Fabre i d'Isabel Clara-Simó. Tots ells escriptors catalans que han tingut o tindran alguna cosa a celebrar aquest any 2017.


Qui vulgui participar de Les Pinzellades en Català ha d’enviar un correu electrònic a b.palafolls.em@diba.cat amb el vostre nom, cognoms i telèfon de contacte; o bé truqueu a la Biblioteca de Palafolls al 93 765 28 34. Les places són limitades.Data de modificació: 18/05/2017 10:01:43

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS