Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

16:42  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

La 3a Fira de les 8 hores saludables inicia demà la campanya Palafolls Cuida la Seva Salut

  • Classe de ioga a la Fira Saludable

    Classe de ioga a la Fira Saludable

19/05/2017

DESCRIPCIÓ

Les àrees de Salut, Ensenyament, Serveis Socials, Joventut i Esports de l’Ajuntament de Palafolls han unit esforços per desenvolupar enguany la primera edició de la campanya Palafolls Cuida la Seva Salut. Es tracta d’una setmana en la que s’han programat transversalment diferents accions, tallers, xerrades i caminades per tal de promocionar els hà bits saludables entre els palafollencs.

La cita comença demà dissabte aprofitant la 3a edició de la Fira de les 8h saludables de Palafolls que es farà al Fòrum Palatiolo i al Mid. El certamen combina les parades de productes ecològics, naturals, sostenibles i saludables amb xerrades, tallers, classes de ioga o showcookings.

La fira està oberta de 10h a 20h.

 

Palafolls Cuida la Seva Salut s’anirà desenvolupant durant la propera setmana i inclou caminades a la platja, tallers de dietes saludables, mediterrània o per a nadons, activitats físiques amb les escoles de Palafolls, tallers per a la gent gran o un taller i exposició de plantes medicinals, entre d’altres.

 

El principal objectiu de la campanya i de l’Ajuntament és promocionar un estil de vida saludable, la pràctica regular d’esport i l’adquisició d’una alimentació equilibrada.

 

Els participants a les diferents activitats obtindran un obsequi com a recordatori de la campanya Palafolls Cuida la Seva Salut. A més, en algunes activitats es repartirant peces de fruita per incentivar-ne el seu consum.

 

Programa d´activitats de Palafolls cuida la seva salutData de modificació: 19/05/2017 17:02:44

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS