Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:35  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Sopar Popular amb els amics d’Ax Les Thermes

  • Vista d'una plaça d'Ax amb aigües termals

    Vista d'una plaça d'Ax amb aigües termals

16/06/2017

DESCRIPCIÓ

Aquest cap de setmana hi ha moltes activitats a Palafolls. Després dels festivals de dansa o la festa Holi, el dissabte acabarà amb un sopar popular i de germanor amb un grup de visitants provinents d’Ax Les Thermes. Cada any pels volts de St. Joan ens visita un grup de la població francesa agermanada amb Palafolls. Durant el cap de setmana aprofitaran per fer visites al nostre entorn i a Barcelona, però la seva agenda inclou el sopar a la gespa del Parc de Joaquim Ruyra. Aquest sopar, obert a tothom, començarà a les 21h i tindrà com a menú  entremesos, carn rostida, coca i beguda. Tot plegat al preu de 10€ . Els tiquets es poden adquirir al Casal d’Avis del Centre de Palafolls.


La trobada entre palafollencs i el grup d’Ax Les Thermes estarà amenitzat amb música i serveix per estrènyer els llaços d’agermanament amb aquesta localitat dels Pirineus amb la que fa anys que manté relacions.


La nostra localitat manté actualment 4 agermanaments actius. El més antic és amb la localitat de Poppi, a la Toscana italiana, amb la que es va agermanar l’any 89, però també ho està amb Ax Les Thermes (França), San Isidro (Nicaragua), Stegna (Polònia) i manté relacions de solidaritat preferent amb Kandia (Senegal).


La majoria de poblacions es veuen representades en els sopars a la Fresca que es fa cada Festa Major, com a principal interacció entre els municipis agermanats amb Palafolls.


El sopar d’aquest dissabte l’organitza la Comissió d’Agermanaments de Palafolls amb la col·laboració de l’Ajuntament.Data de modificació: 16/06/2017 13:05:43

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS