Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:26  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

5 habitatges de Palafolls passen una auditoria per millorar l’eficiència energètica

  • A la recerca de l'eficiència energètica

    A la recerca de l'eficiència energètica

03/07/2017

DESCRIPCIÓ

L’Ajuntament de Palafolls ha participat del programa “Auditories i intervenció als habitatges en situació de pobresa energètica”  que ha posat en marxa enguany la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’un nou recurs per fer front i donar resposta al creixement de les situacions de pobresa energètica entre la població de la demarcació.

Gràcies a aquest programa 5 domicilis de Palafolls han rebut la visita d’una empresa dedicada a fer auditories energètiques. Aquests estudis ajudaran a determinar com es pot actuar per estalviar en aigua, llum o gas a partir de petites accions bàsiques com la instal·lació de leds, temporitzadors electrònics, canvi de finestres, entre moltes d’altres.


També s’inclou assessorament personalitzat per fer ajustaments en els contractes de subministrament dels principals proveïdors energètics, per tal d’aconseguir adequar-los a les necessitats reals i reduir despesa.

L’acció també preveu fer xerrades grupals aquesta propera tardor amb la finalitat de conscienciar sobre l’estalvi energètics.


La finalitat d’aquesta actuació és millorar l'eficiència dels habitatges en situació de pobresa energètica, reduir les despeses de subministraments bàsics (electricitat, aigua i gas o altres combustibles) i millorar la qualitat de vida de les persones beneficiàries i evitar, així, que la família caigui en situació de pobresa energètica.


Aquesta acció està coordinada des de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.


Consulteu alguns consells bàsics per reduir la despesa energètica a la teva llar (en els documents adjunts)


També et pot interessar...


Data de modificació: 03/07/2017 09:38:20

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS