Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:26  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Es millora el projecte d’aparcament de l’av Pau Casals

  • Inici de les obres

    Inici de les obres

13/07/2017

DESCRIPCIÓ

Les obres de pavimentació de la zona d’estacionament de l’av Pau Casals de Palafolls estan ja a la recta final. Els treballs s’han paralitzat a l’espera d’aprovar les millores que s’han introduït al projecte.

L’obra es va adjudicar amb una baixa del pressupost previst. La diferència, però, s’ha decidit reinvertir en la millora d’alguns aspectes del mateix projecte. A banda també s’aprofitarà per asfaltar el vial de sorra que connecta el pàrquing amb el carrer de Baix. Es tracta d’un vial que es va fer provisionalment mentre es feien les obres de reurbanització del carrer de Baix i que es mantindrà millorant-ne la pavimentació i, així, la seguretat.


Al principi només es preveia asfaltar el carril del mig


A més, el projecte inicial preveia l’asfaltat d’un dels tres vials previstos a la zona d’estacionament. Els altres dos es cobrien de grava.  Amb  les millores introduïdes, s’asfaltarà tots els carrils de circulació dins de l’aparcament.


L’Ajuntament de Palafolls ja preveia fer aquestes millores un cop passat l’estiu, però s’ha preferit agilitar els treballs i fer-los ara que encara no han acabat les obres previstes del primer projecte per tal de no duplicar feines, no tornar a tallar l’espai  i aprofitar les infraestructures de les obres ja en marxa.


La previsió és que en els propers dies es tornin a posar en marxa les obres fins a finalitzar els treballs previstos. Quan s'enllesteixin l'aparcament tindrà capacitat per a un centenar de vehicles repartits en 7 espais d'estacionament diferents.Data de modificació: 13/07/2017 10:58:35

Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS