Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:59 h
Notícies
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:59 h

Els actes culturals de Palafolls se sumen a la iniciativa de Twitter #postfuncio i dóna veu als espectadors

27 de maig de 2016L'àrea de Cultura de l'Ajuntament se suma a la tendència de Twitter #postfuncio i convida als espectadors dels diferents concerts i espectacles programats al municipi a compartir i recomanar les activitats culturals de Palafolls. Seguint la tendència marcada per teatres i festivals d'arreu de Catalunya, es proposa als espectadors paticipar dient la seva, fent fotografies o vídeos tot just després de l'acte cutural programat. L'objectiu és difondre l'oferta cultural que hi ha a Palafolls a través de les xarxes socials 2.0. El primer festival en participar a la proposta és el 4dJazz que aquest 2016 compta amb cinc espectacles programats. Entre tots els comentaris etiquetats amb el hashtag #postfuncio i #4dJazzPLF es farà un sorteig de dos packs de dos entrades pel darrer concert del festival Tambor de Saia el 24 de juny. Més endavant, i segons la participació generada, se sortejaran lots culturals de caràcter trimestral o anual. 

Des de fa anys i gràcies a les xarxes socials es va encetar la iniciativa de convertir els espectadors en prescriptors. La iniciativa va sorgir per part de teatres, consistoris i centres culturals varis i actualment el hashtag #postfuncio s'utilitza com a cercador d'opinions per saber l'acollida que tenen els diferents actes culturals programats a la capital catalana i arreu de Catalunya. 

Amb aquesta iniciativa es vol premiar els espectadors que participen activament als actes culturals del municipi alhora que es vol fer difusió dels concerts, espectacles i festes que mensualment tenen lloc a Palafolls. Número de visites
1559
  • #postfuncio Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043