Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/03/2019 | 22:43 h
Notícies
previsio
 
 
18/03/2019 | 22:43 h

S'obre el termini per sol·licitar els ajuts per al pagament dels lloguers

25 d'abril de 2017S’obre convocatòria de les ajudes per al pagament del lloguer. Es tracta d’ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats. D’aquesta manera, la Generalitat, que és qui atorga l’ajut, vol afavorir a les famílies que viuen de lloguer i evitar que es vegin abocades a l’exclusió social per possibles  impagaments.

En aquestes línies d’ajuda hi poden accedir les persones que ja en van ser beneficiàries l’any passat (consultar excepcions) així com els titulars de contractes de lloguer celebrats a partir de l’1 de novembre de 2016, obtinguts a través de les borses de mediació per al lloguer social, o gestionats per entitats sense ànim de lucre.

 

També s’hi poden acollir  les persones beneficiàries de prestacions econòmiques d’especial urgència, que són les atorgades a persones que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària o les que tenen prestacions complementàries per donar continuïtat al pagament del lloguer.

 

Qui vulgui optar als ajuts pot trobar la sol·licitud al web de la Generalitat o bé la pot recollir a la recepció de l’Ajuntament de Palafolls.

La tramitació, però, s’ha de fer amb el Consell Comarcal del Maresme, qui en gestiona el procés a través de la seva oficina d’habitatge.

El termini per presentar la sol·licitud acaba el 19 de juny del 2017.Número de visites
1137
  • Ajuts pel lloguer d'habitatges habituals. Sandra Lázaro
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043