Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:52 h
Notícies
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:52 h

Es bat el record de propostes artístiques presentades al FiSures

5 de maig de 2017A finals d’abril va acabar el termini de presentació  de propostes per al FiSures, el festival artístic de Palafolls que enguany celebrarà la seva 4a edició.

En total s’han rebut una 60a de propostes que ara seran analitzades per un jurat que acabarà triant la programació que omplirà d’art i cultura els carrers i places de Palafolls el primer cap de setmana de juliol.

Aquesta setmana ha començat la selecció en les diferents disciplines que concorren al certamen palafollenc.

FiSures dóna cita a propostes d’arts visuals, arts escèniques de petit format (teatre, titelles, monòlegs, poesia,...), instal·lacions efímeres als carrers, actuacions musicals  o de dansa, entre d’altres. A més ho vol fer en diàleg amb els espais públics, carrers i places de la nostra vila per treure l’art al carrer  i fer-ne partícip a la població.

 

Mai abans el certamen havia aconseguit tant poder de convocatòria, cosa que demostra la consolidació de la proposta artístística que organitza el nostre municipi.

El jurat preveu que a mitjans de mes ja es coneixeran les propostes seleccionades. No hi ha un número mínim ni màxim de participants i tot dependrà de les obres presentades i la qualificació obtinguda.

 

L’any passat, el FiSures va oferir una 15a d’actuacions amb expressions de dansa acrobàtica, teatre de petit format, mapping, performances, accions sonores i monòlegs.Número de visites
897
  • Fisures 2017
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043