Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 11:20 h
Notícies
previsio
 
 
24/01/2019 | 11:20 h

La 3a Fira de les 8 hores saludables inicia demà la campanya Palafolls Cuida la Seva Salut

19 de maig de 2017Les àrees de Salut, Ensenyament, Serveis Socials, Joventut i Esports de l’Ajuntament de Palafolls han unit esforços per desenvolupar enguany la primera edició de la campanya Palafolls Cuida la Seva Salut. Es tracta d’una setmana en la que s’han programat transversalment diferents accions, tallers, xerrades i caminades per tal de promocionar els hà bits saludables entre els palafollencs.

La cita comença demà dissabte aprofitant la 3a edició de la Fira de les 8h saludables de Palafolls que es farà al Fòrum Palatiolo i al Mid. El certamen combina les parades de productes ecològics, naturals, sostenibles i saludables amb xerrades, tallers, classes de ioga o showcookings.

La fira està oberta de 10h a 20h.

 

Palafolls Cuida la Seva Salut s’anirà desenvolupant durant la propera setmana i inclou caminades a la platja, tallers de dietes saludables, mediterrània o per a nadons, activitats físiques amb les escoles de Palafolls, tallers per a la gent gran o un taller i exposició de plantes medicinals, entre d’altres.

 

El principal objectiu de la campanya i de l’Ajuntament és promocionar un estil de vida saludable, la pràctica regular d’esport i l’adquisició d’una alimentació equilibrada.

 

Els participants a les diferents activitats obtindran un obsequi com a recordatori de la campanya Palafolls Cuida la Seva Salut. A més, en algunes activitats es repartirant peces de fruita per incentivar-ne el seu consum.

 

Programa d´activitats de Palafolls cuida la seva salutNúmero de visites
803
  • Classe de ioga a la Fira Saludable
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043