Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:29 h
Notícies
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:29 h

Circ, dansa, teatre i altres propostes artístiques agosarades inundaran Palafolls amb el FiSures

8 de juny de 2017El jurat ja ha valorat la 60a de propostes que s’han presentat enguany a la 4a edició del festival d’art interdisciplinari FiSures que es farà a Palafolls el primer cap de setmana de juliol.

En total s’ha triat una 12a d’espectacles que inclouen circ, teatre, dansa, monòlegs o equilibris que es programaran entre els dies 1 i 2 de juliol. Es tracta de propostes agosarades que difícilment  es poden veure en els espais més comercials i que a Palafolls, a més, entraran en contacte amb la població, ja que el FiSures pretén crear un diàleg entre les propostes i els espectadors.

 

Per fer-ho el FiSures no programa els espectacles en recintes tancats, sinó que els  trasllada al carrer i espais oberts per tal de tenir un contacte directe i volgudament espontani amb el públic.

 

Així les places d’Ax, del Fòrum Palatiolo, la piscina, el Teatre, el Palauet o el Casal de la Dona, seran l’escenari d’aquestes propostes del FiSures 2017.

Amb la 4a edició d’aquest festival multidisciplinar, l’Ajuntament de Palafolls aposta altre cop per a nous creadors i per propostes innovadores, properes i diverses amb la intenció de donar un canal d’exhibició als artistes i la d’apropar l’art a la població en espais poc habituals i de forma espontània.

 

En les seves edicions anteriors, el certamen s’ha consolidat com a referent artístic a la zona, i enguany ha assolit un rècord de propostes presentades esdevenint cita obligada al calendari per a artistes, programadors i públic amb diferents propostes que arriben d’arreu de Catalunya.

Aviat l’organització donarà a conèixer les propostes seleccionades i la programació definitiva del FiSures 2017.Número de visites
919
  • Fisures 2017
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043