Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:08 h
Notícies
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:08 h

La piscina i el castell nous escenaris artístics del FiSures

29 de juny de 2017Aquest cap de setmana es farà a Palafolls la 4a edició del FiSures. Ho farà amb un programa de 10 propostes artístiques que combinen mim, pallassos, acrobàcies aèries, circ, teatre, monòlegs, dansa i performances.  

En aquest any de consolidació de la proposta, el FiSures continua apostant per acostar l’art als ciutadans i fer-ho en espais poc convencionals. Així les propostes artístiques es representen i desenvolupen en espais on no és habitual programar activitats culturals, com carrers o places. En aquest sentit aquest any el FiSures presenta dos nous espais; la piscina municipal i el castell. No és l’única novetat d’enguany, ja que a partir d’ara el FiSures convidarà cada any una entitat local a participar al certamen amb una proposta artística que s’inclourà al programa.

 

Fisures 2017, propostes

 

En aquesta 4a edició serà l’Escola de Dansa que participarà al FiSures amb un espectacle que es podrà veure al Castell de Palafolls dissabte al vespre.

 

Per poder pujar al castell s’oferirà un servei de transport gratuït que sortirà del Sindicat a les 20h.

 

El FiSures començarà dissabte a les 13h amb un espectacle de pallassos a la plaça de Joaquim Ruyra i continuarà amb cabaret al Casal de la Dona ja a les 19h. Després sortirà el bus cap al Castell per veure l’espectacle de dansa al Castell a  les 20.30. A la tornada encara hi haurà dues propostes per veure. La primera al MiD amb un espectacle de dansa i una performance davant de l’església de Palafolls.

 

El diumenge serà el torn del mim i l’expressió corporal a la piscina (18h) i del monòleg al Casal de la Dona, a les 18.30.

 

En acabar l’activitat es traslladarà al Palauet amb una doble actuació acrobàtica des del la cúpula del pavelló. 

 

Totes les propostes artístiques es podran gaudir de forma gratuïta i sense necessitat d’inscripció.

 

 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DEL FISURES 

(L'actuació de diumenge a les 22h al Fòrum Palatiolo queda suspesa per motius aliens a l'organització)

 Número de visites
1147
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043