Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:34 h
Notícies
previsio
 
 
24/01/2019 | 12:34 h

La Banda de Palafolls ofereix un concert a la fresca amb música dels 80 i 90

5 de juliol de 2017Si ets un apassionat de la música en directe i t’encanta la generació musical dels 80 i dels 90, no et pots perdre el concert que aquest dijous al vespre oferirà la Banda de Música de Palafolls.

Serà un concert a la fresca, al Fòrum Palatiolo a partir de les 20.30. Els joves músics palafollencs oferiran un concert amb èxits de Supertramp, Bon Jovi, Michael Jackson, Mecano o dels Europe, entre d’altres, que farà les delícies dels amants de de les dècades dels 80 i 90.

 

A banda de la bona música, també hi haurà un sopar opcional a base de “montaditos” amb infinitat de variants i gustos per acabar d’arrodonir la vetllada musical.

No és la primera vegada que es fa aquest recital a la fresca i amb un bon sopar, i de fet representa el final de curs i l’inici de les activitats d’estiu de l’Escola Municipal de Música i Dansa, que en les múltiples formacions musicals passaran un estiu complet d’actuacions.

 

Justament, dissabte, la Coral Palatiolo oferirà una cantada d’havaneres al Casal d’Avis del centre a partir de les 20.30h. Serà una actuació gratuïta i amb la possibilitat de poder sopar.

A finals de mes, la Cobla Palafolls ja prepara el que serà el 5è Aplec de Palafolls Maria Sabatera amb sopar i altres cobles convidades.

La Banda de Música, la Coral Palatiolo o la Cobla Palafolls són formacions musicals de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls. Si t’agrada la música, passa’t pel MiD i pregunta pels cursos d’instrument, cant o formacions musicals. Número de visites
1748
  • La Banda de Música de Palafolls
  • Festa de la Banda de Música
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043