Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/12/2018 | 20:03 h
Notícies
previsio
 
 
18/12/2018 | 20:03 h

Arriba el cinquè Aplec Sardanista Maria Sabatera de Palafolls

28 de juliol de 2017Demà a les 20h començarà la trobada sardanista de la nostra localitat. L’aplec, que enguany arriba a la 5a edició, va néixer de la voluntat de la Cobla de Palafolls per tenir una trobada pròpia i de la necessitat de reconèixer la tasca que durant prop de 3 dècades ha realitzat la Maria Fenoll, coneguda com a Maria Sabatera, per a promocionar i donar a conèixer la sardana al nostre poble.

Durant prop de 3 dècades, i encara avui, la Maria Sabatera presenta el programa de ràdio “El despertar de Palafolls” a Ràdio Palafolls (diumenges de 9.00h a 12.00h), des d’on d’una manera desenfadada, humana i propera acosta la sardana a la nombrosa audiència.


Per la seva banda, la Cobla Palafolls ja és una de les cobles joves més consolidada de Catalunya. Tant és així que aquest dissabte, en el marc de l’Aplec de la Maria Sabatera de Palafolls, presentaran el seu primer disc on s’hi recullen 11 sardanes i  1 contrapàs.


A banda de la Cobla Palafolls hi haurà 2 cobles convidades a l’Aplec de demà. Seran la Cobla Ciutat de Granollers i la Flama de Farners.


En total es tocaran 25 sardanes, entre elles La Maria de Palafolls, la sardana que el mestre Joaquim Soms va composar per a la Maria Sabatera.


Els qui vinguin a l’Aplec, a més, podran sopar al Fòrum Palatiolo a preus populars.Número de visites
751
  • La "Maria Sabatera" als estudis de Ràdio Palafolls
  • Portada del disc de la Cobla Palafolls
  • V Aplec de la Maria Sabatera
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043