Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/08/2019 | 11:27 h
Notícies
previsio
 
 
18/08/2019 | 11:27 h

L’Ajuntament instal·la barreres per evitar la prostitució a la Nacional II

10 d'agost de 2017Aquest matí la Brigada municipal i la Policia Local han col·locat una desena de barreres a l’entrada de diferents camins de sorra que connecten amb la carretera Nacional II. Es tracta de punts on s’ha detectat que s’exerceix la prostitució habitualment. Les prostitutes aprofiten els camins per endinsar-s’hi amb els clients i realitzar-hi els seus serveis sexuals. Molts d’aquests camins estan propers a zones habitades, com ara a Mas Reixach o cases disseminades, cosa que ha provocat l’enuig dels veïns que denuncien que les prostitutes exerceixen molt prop de casa seva i en plena llum del dia.

Amb aquestes pilones, el consistori vol dificultar l’accés a aquests camins i així dissuadir a clients i prostitutes d’exercir en aquestes zones del nostre municipi.

 

L’ordenança de Convivència i Civisme de l’Ajuntament de Palafolls (aprovada l’any 2015) prohibeix explícitament “Oferir, sol·licitar, negociar o acceptar, directament o indirectament, serveis sexuals retribuïts a l'espai públic, així com mantenir relacions sexuals retribuïdes a l'espai públic” (article 18, apartat K).

 

En els últims 6 mesos la Policia Local de Palafolls ha interposat 18 sancions de 200€, tant a prostitutes com a clients, per infraccions d’aquesta ordenança municipal.

Es calcula que en el tram palafollenc de la carretera NII, sobretot entre Sant Genís i Mas Reixach, hi havia una desena de noies exercint, però que actualment en queden un parell després de la pressió policial dels últims mesos.

 Número de visites
1745
  • Les pilones volen dissuadir la prostitució
  • Barreres instal·lades en alguns camins de Palafolls
  • N'hi ha una 10a repartides en diferents camins
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043