Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
20/02/2018 | 14:12 h

L’Ajuntament reclama la restitució de les freqüències de pas del transport a l’aeroport de BCN

29 d'agost de 2017El consistori palafollencs ha demanat a l’empresa Sagalès que el servei de transport públic que uneix el nostre municipi amb l’Aeroport del Prat recuperi la freqüència de pas que tenia abans de la retallada d’horaris.

Fa uns mesos, i sense previ avís, la companyia de transports va eliminar 2 dels  4 trajectes diaris (5 els divendres) de retorn de l’aeroport cap a Palafolls.

Abans de la retallada hi havia servei fins les 20.20h, però ara l’últim bus de retorn des d’El Prat arriba a Palafolls a les 15.30h.

 

Amb els nous horaris s’han eliminat els busos de les 18.55h, el de les 20.20h i el dels divendres a les 19.10h i només han quedat els serveis que arriben al poble a les 10.30h i a les 15.30h.

El consistori ha intentat parlar amb l’empresa concessionària del servei per tal de traslladar-li el seu malestar per l’eliminació unilateral i sense alternatives d’aquestes freqüències de pas al nostre municipi.

La voluntat de l’Ajuntament és restablir-les i poder gaudir d’almenys 4 o 5 trajectes de tornada des de l’aeroport del Prat de Barcelona.

 

Aquest servei (línies 603 i 614) tenen dues parades a Palafolls. La primera al centre (plaça del País de Sepharad) i al barri Sant Lluís (davant del Marineland).

 

Podeu consultar els horaris de les línies de bus de Palafolls en aquest enllaç.Número de visites
434
  • Servei a l'aeroport operat per Sagalés
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona