Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2018 | 09:22 h
Notícies
previsio
 
 
23/09/2018 | 09:22 h

Es posa en marxa el nou portal web de l’Ajuntament de Palafolls

10 d'octubre de 2017Aquesta nova plana pretén ser més intuïtiva i oferir un millor servei públic als ciutadans i ciutadanes del nostre poble. A palafolls.cat és fàcil trobar qualsevol dels tràmits i gestions que es poden fer amb l’Ajuntament, ja siguin telemàtics o presencials, s’explica els serveis que ofereixen les diferents àrees i es pot consultar la informació sobre la composició política del nostre ajuntament.

 

Una de les principals novetats del nou web és l’apartat Viu a Palafolls on segons les temàtiques i les àrees del consistori es pot consultar els tràmits, gestions, equipaments, entitats i les últimes notícies agrupades per àmbits i facilitant així trobar allò que es busca al web.

 

A banda de les últimes notícies relatives al consistori, al web hi trobareu el detall de l’agenda cultural del nostre poble, les dades més rellevants del municipi, el portal de transparència, la seu electrònica i la informació política i organitzativa, entre d’altres.

 

El nou portal web de l’Ajuntament ha reorganitzat la informació de la corporació per presentar-la de forma més amena, senzilla i útil pel ciutadà. La intenció és que el nou web sigui d’utilitat i que faci més senzilla la relació dels ciutadans amb l’Ajuntament de Palafolls. De fet, el nou web permet la participació ciutadana amb diferents accions que s’aniran incorporant paulatinament per tal de fer possible una implicació i col·laboració dels palafollencs amb el consistori.

 

Més enllà del grafisme i del disseny, la nova plana web es responsiva, és a dir, es pot consultar còmodament a través  dels dispositius mòbils.

 

Tot i això, el consistori ja treballa per oferir un aplicatiu per a mòbils i tabletes amb els que poder interactuar amb el consistori i incentivar la participació ciutadana i la col·laboració directe per millorar el nostre poble entre tots. Aquesta aplicació es presentarà en les properes setmanes.Número de visites
549
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043