Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/09/2018 | 08:09 h
Notícies
previsio
 
 
23/09/2018 | 08:09 h

Places residencials urgents per a persones grans amb problemes sobrevinguts

11 d'octubre de 2017L’Ajuntament de Palafolls s’ha sumat al programa de col·laboració per tal d’oferir accés urgent i temporal per a places a residències per a la gent gran  que ofereix el Consell Comarcal del Maresme.

 

Aquest programa ofereix una solució a la necessitat d’oferir places a residències a persones grans que, per causes sobrevingudes, requereixen deixar la seva llar i fer un ingrés residencial. El problema, en molts casos, és que les famílies no poden fer front al pagament d’aquestes residències temporals per motius socioeconòmics.

Aquest programa, aprovat aquest passat setembre pel Consell Comarcal del Maresme, ofereix suport econòmic als Ajuntaments per tal d’oferir una solució a aquests casos.

 

Així els Serveis Socials de Palafolls podran gestionar places residencials per a persones grans que no tenen un suport o una atenció suficient de l’entorn familiar, que tinguin una situació de fragilitat que requereixi atenció continuada i que hagi patit algun succés precipitant i sobrevingut.

El programa pretén, doncs,  facilitar una plaça residencial amb caràcter temporal, d’un màxim de 3 mesos,  mentre no es fa l’exploració i la diagnosi per valorar si hi ha retorn al domicili o bé, un ingrés definitiu en residència.

 

El cost d’aquesta plaça l’assumeix el CCM i els Ajuntaments adherits.Número de visites
438
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043