Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/12/2018 | 20:46 h
Notícies
previsio
 
 
18/12/2018 | 20:46 h

Curs de Directors de Lleure a Palafolls aquesta tardor

16 d'octubre de 2017l'Associació Batibull i l'Ajuntament de Palafolls ofereixen aquesta tardor un curs de director en el lleure  que es farà al nostre municipi a partir de la setmana que ve.

 

El curs es dirigeix a totes aquelles persones que, amb formació prèvia i experiència en l’àmbit del lleure infantil i juvenil, estan interessades a realitzar les tasques i les funcions que s’atribueixen al/la director/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil, coordinant equips i dirigint i gestionant participant activament en activitats, projectes o serveis en l’àmbit de l’educació en el temps lliure, ja sigui a nivell de voluntariat o professional.

 

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil té com a principal objectiu preparar l’alumne per intervenir educativament en el lleure infantil i juvenil mitjançant el desenvolupament de tasques de coordinació i dinamització d’equips en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure adreçats als infants i/o joves i capacitar-lo tant per a la seva direcció, planificació, organització, gestió i avaluació.

 

El curs té una durada total de 320 hores i s’estructura en dues etapes:


1. Etapa lectiva: 200 hores.
– Formació presencial, 134 hores.
Aquesta formació es duu a terme mitjançant la realització de sessions formatives de manera presencial, impartides per professorat qualificat de l’Escola de Lleure Batibull.
 -Formació a distància, 66 hores.
Aquesta formació es duu a terme mitjançant la realització de: Activitats a distància durant la formació presencial, 41 hores. Treball propi, elaboració de la memòria, 25 hores.
2 –Etapa de pràctiques: 120 hores.
Aquesta etapa es duu a terme mitjançant la realització de pràctiques formatives en un projecte en l’àmbit de l’educació en el temps lliure infantil i juvenil.

 

Es pot accedir a aquest curs a través de dues vies:
– Via 1. Estar en possessió del títol de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil o tenir el grau superior en animació sociocultural.

– Via 2. Complir alhora aquests dos requisits:
1- Estar en possessió d’una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, en educació primària, en educació social, en mestre d’educació infantil, en mestre d’educació primària, en pedagogia o en psicologia, o bé un cicle formatiu de grau superior d’educació infantil o d’integració social, o bé amb el màster de formació del professorat o el CAP o el Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport o amb el Màster en Psicopedagogia o amb la FP II de Jardí d’Infància.
2 – Acreditar experiència de 2 anys (700 hores) en tasques de monitoratge en l’àmbit del lleure infantil i juvenil.

Per a un bon seguiment del curs, és aconsellable disposar d’accés a un ordinador amb connexió a Internet, així com tenir els coneixements bàsics de navegació per la xarxa, correu electrònic i algun programa informàtic de processador de textos.Número de visites
992
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043