Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
19/02/2018 | 06:34 h

Comença el període per a realitzar cremes agrícoles

17 d'octubre de 2017Des d’ahir, 16 d'octubre, totes aquelles persones que tinguin previst fer foc per la crema de restes vegetals procedents de treballs agrícoles en finques rústiques, ho poden fer sempre i quan s’hagi comunicat prèviament a les oficines de l'Ajuntament de Palafolls.

 

Aquesta comunicació s’ha de fer a través d’una sol·licitud de crema de dilluns a divendres de 9h a 14h (els dissabtes no són hàbil).

Un cop feta la comunicació es podrà fer la crema a partir de l’endemà  i en un màxim d’una setmana i sempre prenent totes les mesures de prevenció previstes per la normativa, com ara netejar la zona on es farà la crema, amb un radi de 10m de distància dels arbres propers i sense poder abandonar el foc fins que estigui extingit.

 

Tot i haver-ho comunicat, la crema no es podrà fer en cas de fort vent o per l’activació de plans per part d’emergències de Catalunya.

 

Aquestes cremes, sempre amb comunicació, estan permeses del 16 d’octubre al 15 de març. Durant els mesos més calorosos, aquests focs vegetals estan rigorosament prohibits per evitar incendis.Número de visites
215
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona