Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/03/2019 | 13:52 h
Notícies
previsio
 
 
23/03/2019 | 13:52 h

Demà comença el Correllengua a Palafolls

19 d'octubre de 2017El nostre municipi es suma, per segona vegada, a la realització d’activitats en el marc del Correllengua, una iniciativa popular que se celebra anualment en els diferents territoris de parla catalana. L’objectiu del Correllengua és mostrar la vitalitat de la llengua catalana i fomentar-ne el seu ús social.

Bàsicament consisteix en la celebració d'activitats de caràcter lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu a diferents pobles.

 

A Palafolls els actes comencen demà divendres amb la lectura del manifest del Correllengua 2017. Serà a les 17h de la tarda al Fòrum Palatiolo. Just després s’inaugurarà una exposició al MiD per reivindicar la figura de la narradora infantil i dibuixant Lola Anglada. L’exposició es diu “Lola Anglada; art, resistència i compromís”.

 

Una de les característiques del Correllengua és la seva vesant pedagògica. En aquest sentit demà, dimarts vinent i divendres dia 27 s’han programat classes de català a l’aire lliure. Seran sessions obertes a tothom de 18.30h a 20h a la plaça Fòrum Palatiolo.

 

Dijous vinent, dia 26, s’organitza, a més, un intercanvi de llibres en català. El lloc d’intercanvi serà a la plaça de Poppi a la tarda, de 16h a 18h.

 

A més, des de demà i fins divendres vinent es proposa un Joc-Concurs. En 10 edificis i equipaments municipals s’hi podran trobar frases d’autors i autores en llengua catalana. Les heu de buscar, trobar i intentar esbrinar de qui són. Heu d’omplir unes butlletes (que trobareu al MiD) i teniu temps de completar la prova fins les 12 del migdia del divendres 27 d’octubre. Un cop completades haureu de lliurar la butlleta amb les solucions a la bústia que trobareu al MiD.

 

En cas de pluja, les activitats, organitzades per la Regidoria d’Ensenyament, es faran dins del MiD.Número de visites
1055
  • Correllengua
  • Correllengua 2017 a Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043