Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
21/02/2018 | 18:12 h

El local jove Can Batlle promou la formació en el lleure i de nou organitza el curs de monitor/a intensiu

13 de novembre de 2017Les persones que estiguin fent de monitor/a o vulguin ser-ho en alguna entitat d'educació en el lleure ara poden rebre la formació que necessiten ben a prop de casa. El local jove de Can Batlle recupera el curs intensiu d'hivern per aquest desembre i gener.

Concretament el curs tindrà lloc del 16 al 31 de desembre de 2017 i del 2 al 5 de gener de 2018 de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h. Recordem que cal inscriure's prèviament atès que cal un mínim d'inscrits per poder dur a terme la formació. El preu general és de 230 euros i el cas dels empadronats a Palafolls és de 200 euros. Es curs es pot bonificar per a treballadors en actiu.

Aquest curs té com a principal objectiu preparar l’alumne per intervenir en el lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats educatives adreçades a grups formats per persones amb edats compreses entre els 3 i els 20 anys en el marc de la programació general d’una entitat, projecte o servei.

L'entitat encarregada d'impartir el curs és l’Escola Lliure El Sol la qual desenvolupa un sistema d’avaluació contínua basat en la realització d’una sèrie d’exercicis que permeten evidenciar si l‘alumne/a ha adquirit aquelles competències cognitives i actitudinals necessàries que es requereixen per tal de desenvolupar les tasques i funcions d’un/a monitor/a d’activitats educatives en el lleure infantil i juvenil.
Pel que fa a la titulació que s'obté, l’avaluació favorable de les dues etapes del curs dóna accés a l’obtenció del carnet i el diploma de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 Número de visites
285
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona