Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/08/2019 | 12:16 h
Notícies
previsio
 
 
18/08/2019 | 12:16 h

Els dies previs a les dates oficials de les festes de Nadal, Palafolls felicita el Nadal de la mà d'entitats, centres educatius i serveis municipals

19 de desembre de 2017Festivals de Nadal, «brindis de Nadal», cercavila de Nadal, obsequis de felicitació, etc. són algunes de les categories d'activitats que aquests dies es poden gaudir a Palafolls.

De la mà de l'escola Mas Prats, s'enceten avui els festivals oficials als centres educatius. Avui el alumnes d'infantil i del cicle inicial són els encarregats de felicitar les festes, una tasca que demà continuarà amb els alumnes de cicle mitjà i superior.

També avui a la tarda, a partir de les 17.30 h el Casal de al Dona dóna la benvinguda al Nadal amb una exhibició especial de dansa oriental i el seu tradicional "brindis nadalenc". 

El relleu l'agafarà l'Escola municipal de Música i Dansa el dimecres 20 de desembre amb la ja tradicional cercavila de Nadal que enguany canvia d'hora i recorregut. L'activitat començarà a les 16.30 h a davant de les escoles per ambientar els carrers fins arribar a la plaça Valls d'Ax.

El local jove Can Batlle, no podia ser menys, també felicita el Nadal als seus usuaris i joves palafollencs i ho fa convidant-los a una festa final de trimestre amb karaoke, just dance i clash royale de 18 a 21 h.

El darrer dia de la setmana prèvia a les festes, el 22 de desembre, és però el dia que aglutina mñes d'una porposta. Hi destaca el festival de Nadal de les Ferreries i la fira d'intercanvi solidari del centre. Com a les edicions anteriors es tracta de portar un aliment i a canvi es rep una postal elaborada pels alumnes. Els aliments recaptats es destinaran a famílies necessitades de Palafolls. A més, aquest darrer dia d'escola totes dues escoles tindran la visita dels patges reials que recolliran les cartes dels nens i nenes dels dos centres. L'acte es farà conjunt i tindrà lloc al pàrquing entre l'escola ambdues escoles.

Finalment, la Coral Palatiolo, a les 19.30 h al casal d'avis, tancarà aquesta programació de bons desitjos amb el poema de nadal de Josep Mª De Segarra.Número de visites
967
  • Activitats de benvinguda a les festes de Nadal 2017
  • Bones festes 2017
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043