Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
23/04/2018 | 19:17 h

L'agermanament amb San Isidro ha estat objecte d'avaluació i seguiment per la Diputació de Barcelona

28 de desembre de 2017Fa uns dies es va desplaçar fins al nostre municipi l'empresa consultora amb seu a Bilbao KalidaDeA amb la finalitat d'avaluar els projectes cooperatius desenvolupats a San Isidro, així com la vivència de l'agermanament.

L'avaluació, encomanada per la Diputació de Barcelona, ha consistit en analitzar les dinàmiques de cooperació que des de Palafolls s'han generat i que han tingut la seva expressió en els projectes executats a San Isidro i en com s'ha articulat l'agermanament entre els dos pobles. Per aquesta tasca s'han organitzat trobades amb els docents dels centres escolars implicats, reunions i xerrades amb representats de les diferents brigades que s'han desplaçat al poble agermanat o reunions de treball amb l'entitat Palafolls Solidari.

L'objecte de l'avaluació és localitzar els punts forts i oportunitats del projecte de l'agermanament cooperatiu, així com les seves debilitats i amenaces per tal de proposar noves possibles línies d'execució futures. Número de visites
348
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona