Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
16/01/2018 | 16:34 h

Arriben les tradicionals festes de Sant Sebastià de Sant Genís de Palafolls

9 de gener de 2018Els propers 20 i 21 de gener tenen lloc les tradicionals festes d'hivern de Sant Genís de Palafolls. Durant tot el cap de setmana hi haurà activitats pensades perquè petits i grans participin d'aquesta festa que es tracta de les més antigues de Palafolls. En aquest sentit el diumenge té lloc la renovació dels vot a Sant Sebastià i Sant Fabià entre la parròquia i els veïns de Sant Genís i el consistori. Aquest compromís data per primer cop del 1652. Qui era sant Sebastià? Sebastià, jove soldat de Milà, ajudava gràcies al seu ofici els cristians detinguts i martiritzats en la persecució de Dioclecià. I ell mateix donà la vida amb fortalesa i valentia. És representat amb el cos traspassat per fletxes. És patró dels qui estaven en perill per la pesta i dels qui sofrien la malaltia. Per això, durant el temps de pestes, molts pobles i viles varen fer vot a Sant Sebastià, per fer-ne memòria i renovar-lo si en quedaven deslliurats.

El programa d'activitats consta de

Dissabte 20 de gener

- A les 17 h,, animació i taller de circ adreçada als nens i nenes de la casa. Per fer festa en família i passar-s'ho bé!

- I tot seguit, xocolatada.

- A les 20.30 h, sopar de germanor amb pa amb tomàquet, botifarra i cansalada a la brasa. Preu: 9 euros. Per comprar els tiquets: dilluns 15 i dimarts 16 de gener al local social de Sant Genís a partir de les 18.30 h.

- Per últim, a les 21.30 h ball en directe a càrrec de Toni Carlo Grup. Música per a tots els gustos i edats!

Diumenge 21 de gener

- A les 12.30 h, ofici solemne i actuació de la Coral Palatiolo. A continuació, ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Palafolls.

- A les 19 h, havaneres a càrrec del grup Cabotatge. Hi haurà cremat per a tothom!Número de visites
75
  • Sant Genís de Palafolls
  • Sant Sebastià, Sant Genís de Palafolls 2018
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona