Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/03/2019 | 15:06 h
Notícies
previsio
 
 
23/03/2019 | 15:06 h

L'Ajuntament de Palafolls dóna visibilitat al programa Formació i Treball per a la inserció laboral de dones en situació d'atur de llarga durada amb la incorporació d'una nova auxiliar administrativa

29 de gener de 2018El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya impulsa anualment el Programa de Treball i Formació adreçat a les persones en situació d'atur de llarga durada per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat, amb la finalitat de donar resposta a les necessitats específiques dels col·lectius més desafavorits dins el mercat de treball. El Consell Comarcal del Maresme hi participa des del primer moment en representació dels municipis petits de menys de 10.000 habitants que volen participar en el marc del programa per tal donar suport a la contractació laboral en l'àmbit de la desocupació de llarga durada.

L'Ajuntament de Palafolls des de fa anys participa en aquests projecte a través de la seva adhesió a les diferents línies d'acció del programa i avui precisament és el dia en el qual es dóna visibilitat, atès que s'incorpora una nova auxiliar administrativa durant un any en el marc contractual que estableix el programa. Concretament aquest 2018 la línia d'adhesió ha estat la de «Dones», per a promoure l'ocupació femenina local.

El el marc del mateix programa l'any passat el consistori va col·laborar en la inserció laboral de dos persones en l'àmbit administratiu per un temps contractual de sis mesos.

Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu i el Servicio Público de Empleo Estatal i les actuacions que es duen a terme són des d'accions d'experiència professional amb la seva contractació a accions formatives relacionades amb el lloc de treball. En aquest sentit la persona contractada rebrà un certificat de professionalitat per tal de donar suport al seu currículum professional.

Des de l’inici d’aquest programa el Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb els ajuntaments adherits al programa, ha contractat més de 60 persones per edició, resultant el nombre total de 254 persones contractades que presten els seus serveis als diferents municipis participants de la comarca.

La voluntat final és preparar aquestes persones participants per a ser més ocupables a l’hora de tornar al mercat laboral i motivar-los per a què un cop finalitzat el programa facin una recerca més activa de feina.

 

 Número de visites
790
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043