Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Notícies
previsio
 
 
24/05/2018 | 17:58 h

L'Ajuntament millorarà els equipaments de la Biblioteca Enric Miralles i la llar d'infants municipal

18 d'abril de 2018En el marc del programa complementari de reforma i millora d'equipaments locals, l'Ajuntament de Palafolls comptarà amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona per l'execució de dos projectes de millora d'equipaments municipals. Concretament aquests seran la millora dels patis de la llar d'infants municipal i l'adequació dels espais de la biblioteca i la millora de la climatització dels seus espais.

Pel que fa a les accions que es contemplen en el projecte de millora dels patis de l'equipament educatiu de la llar Palafollets, es preveu, per una banda, una adequació a la normativa del sol del pati de nadons amb el canvi i millora del paviment i la instal·lació de tres tendals per a la protecció solar dels infants. Per una altra banda, en el patí de P1 i P2 es té previst delimitar la zona per cursos per tal de facilitar el joc i la interrelació per edats i arreglar l'actual cobertat de lona. Paral·lelament, s'instal·laran tres jocs infantils exteriors en cadascun dels espais del pati exterior. L'execució del projecte tindrà lloc dins aquest any 2018.

La Biblioteca Enric Miralles és el segon equipament beneficiant per aquest suport econòmic i el 2019 es preveu l'execució del projecte que emmarca l'adquisició d'equipament tecnològic i audiovisual per a la sala polivalent Miralles, la remodelació del mobiliari de la sala gran i la sala d'infants/menor i la finalització de la correcta climatització de la sala infantil i la sala Miralles de la Biblioteca. Número de visites
98
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona