Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
16/04/2024 | 21:52 h
previsio
 
 
16/04/2024 | 21:52 h

Palafolls acollirà la presentació de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018

9 de maig de 2018


Tindrà lloc el 8 de juny en el marc de la primera actuació del Festival 4dJazz


Palafolls esdevindrà enguany el mestre de cerimònies de la presentació pública de la Guia dels Festivals Musicals del Maresme 2018. L'acte institucional tindrà lloc el 8 de juny en el marc de la primera actuació del Festival 4dJazz.

Després de la bona experiència dels anys anteriors de la iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme d'agrupar en un sol llibret la totalitat dels Festivals musicals consolidats a la nostra comarca; aquest 2017 es torna a promocionar aquest recurs en forma de guia. L'objectiu, tal com ha recollit el text de presentació de la proposta editorial, és que aquest recurs esdevingui una referència per a tots aquells que volen gaudir d’una vetllada musical a la nostra comarca ja siguin ciutadans/es de les localitats o turistes esporàdics que trien el Maresme com a destí.

La guia està editada en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès i recull els festivals musicals celebrats a tota la comarca des de la nostra localitat, a Mataró, Premià de Dalt, Cella, Cabrera de Mar o Dosrius. Alguns dels que hi són recollits i destacats són la Temporada Clàssica de Vilassar de Dalt, la Setmana de Música Antiga de Mataró, el festival d'Havaneres de Sant Pol, el Canet Rock o el MUSICAB festival de Cabrils.

Els festival hi estan representats amb un localització i descripció amb dates, web informativa i tipus de música.





Número de visites
1356
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43