Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/02/2019 | 05:41 h
Notícies
previsio
 
 
18/02/2019 | 05:41 h

La senyalització viària, preàmbul de la Mostra d'Art Multidisciplinari de Palafolls

13 de juny de 2018


Avui s'ha començat a senyalitzar la intersecció d'entrada a la nostra localitat per l'Av. Riera de la Burgada entre la rotonda d'accés al poble i el c/ Camí del RoigAvui els vianants i els vehicles que vegin de lluny els treballs de pintura viària que s'estan duent a terme a l'Av. de la Riera de la Burgada en la intersecció amb el c/ camí del Roig només podran intuir una base de color blau. La intervenció que s'està fent es tracta d'una senyalització especial que vol alertar de la perillositat de la intersecció tant a conductors com a vianants. 

La base de pintura blava és antilliscant i a sobre a d'acollir formes geomètriques de colors diferents per complir amb el reclam que requereixen les cruïlles que demanen reduir la velocitat i estar antents. Al mateix temps, tot plegat, vol ser una intervenció artística a l'espai públic que vol fer una crida a la celebració de la Mostra d'Art Multidisciplinària de Palafolls fiSSures que tindrà lloc el cal de setmana del 30 de juny i 1 de juliol. 

Inspirat en les quadres de Mondrian, en uns dies aquesta zona de la nostra població combinarà l'art a l'espai públic amb la seguretat viària. Número de visites
410
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043