Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/03/2019 | 22:54 h
Notícies
previsio
 
 
18/03/2019 | 22:54 h

Els palafollencs reporten un centenar d’incidències a través de l’aplicació mòbil

24 d'agost de 2018


El nou sistema permet una comunicació més ràpida i eficient amb l'AjuntamentDes de fa mig any els ciutadans del nostre municipi tenen una nova manera de denunciar incidències a la via pública. A través de l’aplicació per a mòbils i tauletes es permet comunicar amb l’Ajuntament tota classe d’incidències. Es fa de manera immediata, sense necessitat de burocràcia i, a més, permet geocalitzar les incidències i incorporar-hi fotografies.

 

Aquestes incidències arriben directament a les àrees responsables que en valoren la urgència i l’actuació a fer.

 

En aquests 6 mesos de funcionament, s’han comunicat un centenar d’incidències.   L’estat o desperfectes en parcs i jardins i a la via pública, són les denúncies més reportades al consistori. Es tracta de denuncies com  la presència de gossos en parcs, gronxadors trencats o problemes de brutícia. També de senyals de trànsit trencades, desperfectes en voreres o pals d’operadors de llum o telèfon en mal estat.

 

També es poden reportar les incidències en l’enllumenat públic, escombraries o seguretat i mobilitat entre d’altres.

 

No totes les denúncies tenen el mateix temps de tramitació. N’hi ha algunes que es poden resoldre ràpidament i d’altres que la seva resolució és més complexa o d’impossible resolució . També n’hi ha d’altres que necessiten altres canals de denuncia (ja sigui policial i per vies burocràtiques).

 

El consistori va posar en marxa aquest servei amb la voluntat de ser més ràpid i eficient a l’hora de rebre i resoldre incidències  a la via pública.Número de visites
922
  • banc-roca-grossa2.jpg
  • incidències.PNG
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043