Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/03/2019 | 13:55 h
Notícies
previsio
 
 
23/03/2019 | 13:55 h

El nou llibre de l’Ajuntament repassa la història de les masies del poble

14 de novembre de 2018


“Cases amb era i quintana. Les masies de Palafolls i la seva gent, segles XIV-XX” serà el regal d'aquest Nadal.Com ja és tradició aquestes properes festes de Nadal, el consistori tornarà a editar  un nou llibre que, a mode de felicitació nadalenca, regalarà als palafollencs.

L’Ajuntament manté la seva intenció de potenciar el coneixement del nostre municipi  amb l’edició dels llibres de Nadal. Enguany continua amb aquesta intenció i el regal nadalenc serà un estudi de les diferents masies de Palafolls.

 

El llibre és fruit de la recerca històrica que ha fet en Xavier Salicrú, que ha documentat i posat ordre a la història i el llinatge de més de 160 masies locals en un treball que s’anomenarà “Cases amb era i quintana. Les masies de Palafolls i la seva gent, segles XIV-XX”.

 

Aquest llibre completarà el treball “Cases amb eixida i hort, aproximació als orígens urbans de Palafolls. Segles XVI-XX” que l’Ajuntament de Palafolls ja va publicar fa un parell d’anys, i que també és obra de Salicrú.

 

El llibre es presentarà el dia 26 de desembre, en el marc del concert de Sant Esteve i es podrà recollir posteriorment i gratuïtament a les oficines de l’Ajuntament  aquestes properes festes de Nadal.Número de visites
233
  • CataloniaMaresmePalafollsCanComas.JPG
  • Cases amb eixida i hort
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043