Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
12/12/2018 | 06:09 h
Cultura, Entitats i Festes
previsio
 
 
12/12/2018 | 06:09 h
Inici >

Cultura, Entitats i Festes

L’Àrea de Cultura i Entitats de Palafolls té com a objectiu general promoure la cultura i la difusió artística entre tots els ciutadans del municipi, tenint en compte totes les generacions que hi conviuen. La promoció de la cultura té dues vessants: per una banda, es reforça la cultura tradicional catalana ,i per altra band,a s’introdueixen actuacions de caràcter innovador i de qualitat.

Des de l’Àrea de Cultura es té cura i es potencia els nous artistes emergents, facilitant llocs d’assaig i actuació. Això converteix Palafolls en una plataforma de promoció de la cultura i la difusió artística a la comarca.

El volum més gran d’actuacions que es duen a terme són les de programació musical i les infantils. La programació musical té com a objectiu principal promoure la música i els artistes emergents; i la infantil respon a les característiques demogràfiques del municipi, en què la major part de la població forma part d’aquest grup d’edat.

 • Detall del teatre

  4/12/2018

  El teatre ja té data de reinauguració; dissabte 22 de desembre

  El recinte cultural per excel·lència de Palafolls ja està enfilant la recta final del seu llarg procés de renovació.
  El proper dissabte dia 22, el teatre tornarà a obrir les seves portes després de la seva profunda transformació. Ho farà amb un acte que vol recordar algunes de les principals activitats culturals que ha acollit l’equipament en els últims anys.

 • CataloniaMaresmePalafollsCanComas.JPG

  14/11/2018

  El nou llibre de l’Ajuntament repassa la història de les masies del poble

  Com ja és tradició aquestes properes festes de Nadal, el consistori tornarà a editar  un nou llibre que, a mode de felicitació nadalenca, regalarà als palafollencs.

 • Façana MiD

  16/10/2018

  L’Escola de Musica i Dansa prepara una setmana de Portes Obertes al novembre

  Des de principis de mes s’han començat els diferents cursos de música i de dansa que s’inclouen en la nova oferta formativa de l’Escola Municipal que s’ha renovat per oferir un millor servei als ciutadans de Palafolls, amb cursos més acurats a les necessitats formatives.

 • 41368469_1880215322067494_1522861456016539648_o.jpg

  10/9/2018

  La Festa Major encara les seves últimes hores

  Després d’un cap de setmana frenètic d’activitats. La Festa Major ja arriba al seu final. Encara falten, però, activitats importants com les Verges Trobades questa tarda, les últimes jornades dels Sopars a la Fresca o la tradicional hissada de la senyera al castell demà al migdia.

 • Assaig del pregó 2018

  7/9/2018

  Palafolls comença la seva Festa Major mirant el cel

  Aquest divendres començarà la Festa Major de Palafolls i ho farà amb el tradicional pregó. Enguany una colla d’actors i ballarines s’han inspirat en el musical Priscilla Reina del Desierto, per fer-ne una adaptació que servirà per donar el tret de sortida de la festa d’enguany.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043