Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Salut
previsio
 
 
17/03/2018 | 15:42 h
Inici >

Salut

 • Espai cedit a la Generalitat per a fer el nou CAP

  17/12/2017

  L'Ajuntament finalment cedeix uns terrenys al Servei Català de Salut perquè siguin l'emplaçament del futur nou CAP de Palafolls

  L’actual CAP de salut és propietat municipal, ja que va ser l’Ajuntament qui fa més de 30 anys va decidir construir el centre sanitari. Després de debatre l'opció de reforma o de nova construcció finalment, en el darrer ple ordinari es va aprovar la cessió gratuïta dels terrenys que han de donar cabuda al nou CAP del nostre municipi. De moment s'ha tirat endavant aquesta cessió d'aquests...

 • Espai cedit a la Generalitat per a fer el nou CAP

  16/8/2017

  L’Ajuntament cedeix uns terrenys per fer el nou CAP de Salut

  El consistori palafollenc ha fet arribar ja al govern de la Generalitat la cessió d’un terreny de 2400m2 per tal que el Departament de Salut iniciï la construcció d’un nou ambulatori que substitueixi l’actual que té més de 30 anys.

 • Cartell que anunciava el tancament del CAP avui

  23/6/2017

  L’Ajuntament de Palafolls es queixa pel tancament avui del CAP de Salut

  Molts usuaris s’han trobat avui el centre sanitari tancat i amb un cartell que anunciava que era per “la reducció de jornada anual dels equips” professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

 • El CAP de Palafolls és la referència mèdica al poble

  19/6/2017

  Reobren les urgències nocturnes del CAP de Malgrat

  A partir d’avui el centre sanitari malgratenc tindrà atenció continuada les 24 hores i esdevé el centre de referència per a les urgències nocturnes dels palafollencs.
  Així, sempre que l’ambulatori de Palafolls estigui tancat, caldrà anar al CAP de Malgrat per a casos d’urgències lleus. En cas d’urgències greus cal trucar al 061 o al 112.

 • La unitat mòbil del IOTT al Fòrum Palatiolo

  13/6/2017

  La campanya de revisions oculars detecta dos possibles casos de Degeneració Macular

  La setmana passada una unitat mòbil de l’Institut Oftalmològic Tres Torres de Barcelona va ser a Palafolls per realitzar revisions oculars gratuïtes a la recerca de possibles casos de Glaucoma o Degeneració Macular.
  En dos dies es van fer 49 revisions exhaustives per tal de detectar precoçment aquestes dues malalties de la vista i fer un examen general de la situació ocular.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona