Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/12/2018 | 12:03 h
Hisenda
previsio
 
 
18/12/2018 | 12:03 h
Inici >

Hisenda

 • Actual Oficina d'Informació de l'Ajuntament

  7/11/2018

  Quines bonificacions hi ha als tributs locals?

  La passada setmana l’Ajuntament de Palafolls va aprovar inicialment les ordenances fiscals que regiran els tributs locals per l’any que ve.
   
  Més enllà d’establir la quantia dels principals impostos i taxes municipals, les ordenances també marquen les possibles bonificacions a les que es poden acollir els palafollencs a l’hora de reduir els seus tributs.

 • Imatge del ple d'avui

  25/10/2018

  L’Ajuntament de Palafolls congela els tributs locals per l’any que ve

  Aquest matí, en sessió extraordinària, ha aprovat les ordenances fiscals pel proper any. Les ordenances regulen els tributs locals, com l’IBI o les escombraries, i per tant, marquen els imports que abonaran els ciutadans per garantir el correcte funcionament del  municipi i dels serveis que presta el consistori.

 • Porta entrada edifici Ajuntament

  23/10/2018

  El ple decidirà dijous les ordenances fiscals per l’any vinent

  Aquest dijous hi ha una nova sessió plenària convocada a l’Ajuntament de Palafolls. En aquest cas tindrà dos punts a l’ordre del dia. Són dos punts econòmics. El primer per discutir i decidir les noves ordenances fiscals que regiran al municipi a partir de l’1 de gener del 2019. Les ordenances fiscals són les normes que aprova l’Ajuntament per regular tots els tributs municipals: impostos,...

 • Regidoria d'Hisenda

  19/4/2018

  L'Ajuntament liquidarà el deute el proper mes de maig

  Tal com es comunicava al darrer Ple, el consistori liquidarà els crèdits pendents aquest mes de maig gràcies als bons resultats econòmics derivats del tancament de l’exercici de l’any passat.

 • Organisme de Gestió Tributària Palafolls

  11/4/2018

  Avís de convocatòria de vaga del servei de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona

  El Servei de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona que dóna serveis de recaptació als ajuntaments de la província informa que els sindicats amb representació a l'organisme, CCOO i UGT, han convocat formalment vaga per als propers dies 13, 20, 26 d'abril i 4 de maig de 2018, dies en els quals hi ha previstos serveis mínims a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Cerdanyola, Granollers,...

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043