Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
11/12/2018 | 01:17 h
Policia i Seguretat
previsio
 
 
11/12/2018 | 01:17 h
Inici >

Policia i Seguretat

 • WhatsApp Image 2018-11-28 at 10.27.44.jpeg

  28/11/2018

  La Policia Local ofereix xerrades a pares, mares i alumnes de les escoles de Palafolls

  Part de la funció del cos local de seguretat del nostre és oferir formació en diferents àmbits i col·lectius. Des de fa anys es fan cursos d’educació vial adaptats segons l’edat, però la funció formadora també inclou xerrades a les aules sobre diferents temes. Tan és així que aquests dies els agents de la Policia Local de Palafolls ofereixen xerrades participatives amb els alumnes de...

 • IMG_3230.JPG

  18/8/2018

  La Policia es reforça amb dues motocicletes elèctriques

   
  El cos local de seguretat té des d’aquesta setmana dos nous vehicles. Es tracta de dues motocicletes elèctriques que ja donen servei al nostre municipi. Des del propi cos es destaca que aquests nous vehicles agilitzen les actuacions policials, ja que és més senzill moure’s  i desplaçar-se a cobrir els possibles serveis també en zones d’accés complicat.

 • Dia Mundial contra el Bullying, 2 de maig

  2/5/2018

  Avui, Dia Mundial de la Lluita contra el Bullying, recordem que la Policia Local treballa conjuntament amb els centres escolars per fer front aquest tipus d'assetjament

  El 2 de maig té lloc la commemoració del Dia Mundial de la Lluita contra el Bullying amb l'objectiu de visibilitzar aquesta tipoligia d'assetjament que es pot donar a través de les xarxes socials o presencialment ja sigui de manera coercitiva, en forma d'exclusió, intimidació per motius identitaris o d'imatge, etc. 
  A nivell municipal, des de la Policia Local s'ha donat prioritat a la creació...

 • El cos de la Policia Local presenta el proper 13 d'abril al seva memòria anual 2017 en una acte obert

  27/3/2018

  El cos de la Policia Local presenta el proper 13 d'abril la seva memòria anual 2017 en un acte obert

  Després de la presentació als agents i als regidors que composen actualment el consistori, la Policia Local acollirà a la sala polivalent de la Caserna – Jutjat de Pau un acte obert a la ciutadania per tal de donar a conèixer la memòria del 2017 del servei.

 • Emblanquinada Palafolls, febrer 2018

  28/2/2018

  La neu emblanquina Palafolls

  Des de primera hora del matí la neu s'ha deixat entreveure a diferenst punts dels nostre municipi. Els centres escolars han comunicat a través dels seus canals oficials que romandran oberts tot i que no poden garantir una activitat acadèmica normal. En aquest sentit us emplacem a seguir els canals oficials de cada centre:
  - La Xarxa social Twitter de l'escola Les Ferreries @FerreriesPalafo https://twitter.com/FerreriesPalafo?lang=es
  -...

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043