Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Joventut
previsio
 
 
18/02/2018 | 22:40 h
Inici >

Joventut

 • Curs monitor en el lleure intensiu hivern Palafolls

  13/11/2017

  El local jove Can Batlle promou la formació en el lleure i de nou organitza el curs de monitor/a intensiu

  Les persones que estiguin fent de monitor/a o vulguin ser-ho en alguna entitat d'educació en el lleure ara poden rebre la formació que necessiten ben a prop de casa. El local jove de Can Batlle recupera el curs intensiu d'hivern per aquest desembre i gener.
  Concretament el curs tindrà lloc del 16 al 31 de desembre de 2017 i del 2 al 5 de gener de 2018 de 10 a 14 h i de 15.30 a 19.30 h. Recordem...

 • Local Jove de Can Batlle

  16/10/2017

  Curs de Directors de Lleure a Palafolls aquesta tardor

  l'Associació Batibull i l'Ajuntament de Palafolls ofereixen aquesta tardor un curs de director en el lleure  que es farà al nostre municipi a partir de la setmana que ve.

 • logotip de l'AlterFesta

  29/7/2017

  Sis bandes locals lluitaran per ser a l’AlterFesta d'aquest any

  Demà dissabte es farà el concert que ajudarà a triar els grups locals que actuacran a la propera edició de l’AlterFesta, les barraques de Palafolls.

 • Logotip d'AlterFesta de l'any passat

  19/7/2017

  Concurs de grups musicals de Palafolls per trobar els teloners de l’AlterFesta

  Fins aquest divendres és obert el termini per tal que els grups musicals de Palafolls  que vulguin participar en el concurs de bandes presentin la seva candidatura.
  Aquest concurs servirà per triar els 3 grups musicals que faran de teloners els dies de l’AlterFesta (les barraques de Palafolls) de la Festa Major del nostre poble.

 • Activa't 2017 per a joves de Palafolls

  28/6/2017

  Aquest juliol els joves “s’activen” a Palafolls

  Com cada any l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls ha dissenyat una programació especial d’activitats dirigides especialment als joves de la nostra localitat.
  Durant tot el mes, el Local Jove de Can Batlle estarà obert a les tardes (de 15.30h a 19.30h) i ha programat activitats, tallers, sortides, concerts i concursos pels joves de la nostra vila.

Més notícies

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona