Ajuntament de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
  • MIDA DEL TEXT        

07:20  |  26/09/2017

Data i hora oficial

El temps

Calendari cultural

Palafolls treballa en l´àmbit de la manifestació cultural primant la transversalitat i la presència de gran part de les manifestacions artístiques en el calendari anual de programació cultural.


Actualment Palafolls compta amb un oferta de programació cultural estable la qual es caracteritza per atendre a totes les expressions artístiques des del valor afegit de la qualitat.

Cultura1 Cicle musical ATempo 4dJazz
El divendres del mes de juny el cicle ATEMPO fa un punt d´inflexió en la seva programació anual i dedica els divendres d´aquest mes estival a promoure el jazz en totes les seves expressions.
Cultura2 Exposicions al MiD
Des de l´Àrea de Cultura i Festes es promou l´expressió artística i el seu coneixement a través de l´organització d´exposicions artístiques ja siguin pictòriques, escultòriques o d´altres que apropin l´art a la població.
Cultura3 Cicle poètic Poesia als Barracons
L´Ajuntament de Palafolls dóna suport a aquesta proposta cultural organitzada des de l´Institut Font del Ferro i l´Associació de Literatura Activa.
Cultura4 Cicle musical ATEMPO
ATempo és el projecte cultural de programació singular que promou l'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Palafolls i que sorgeix de l'experiència per la inclusió de totes les manifestacions artístiques en el calendari d'activitats festives...

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA
Escut de Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • Facebook
  • RSS