Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
12/05/2021 | 17:06 h
Butlletí digital
previsio
 
 
12/05/2021 | 17:06 h

A través d'aquest formulari et podràs registrar al web municipal. Estar registrat et permet afegir comentaris en diversos continguts del web, així com rebre diversos serveis comunicatius personalitzats com: el butlletí electrònic, avisos sms i butlletins personalitzats sobre temes d'interès.

Si ja tens un usuari registrat pots accedir a les teves dades des d'aquest enllaç per modificar les teves subcripcions o donar-te de baixa.


  •  Dono el meu consentiment per rebre correus

  •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris


Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043