Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 11:03 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 11:03 h

Es reactiva el cos de Protecció civil de Palafolls

16 de febrer de 2024


El consistori i el col·lectiu van signar el nou conveni de col·laboració entre ambdues parts, en coordinació amb la Policia local


Ahir a la tarda, l'Ajuntament de Palafolls i el cos de Protecció civil del municipi van signar el nou conveni de col·laboració entre ambdues parts, en coordinació amb la Policia local.

 

Després d'uns anys d'inactivitat i mesos de treball, el col·lectiu es reactiva amb la voluntat d'ajudar a d'altres cossos d'emergència professionals en tasques de prevenció i assistència, principalment en casos com inundacions, incendis o accidents, entre d'altres.

 

Per ara, el cos compta amb cinc persones voluntàries i sis aspirants a formar-ne part. Segons el conveni signat amb el consistori, que inclou una aportació d'uns 5.000 euros per aquest 2024, els i les actuals membres han heretat el material existent del col·lectiu, com ara el vehicle logotipat o el remolc.

 

Tot i així, Protecció civil de Palafolls segueix buscant persones que vulguin col·laborar-hi, exercint tasques de prevenció, informació i suport a la ciutadania.

 

Els i les interessades hauran de superar un curs bàsic i gratuït que ofereix els coneixements teòrics i pràctics necessaris per formar-ne part. També caldrà superar una prova psicotècnica. El col·lectiu recorda que el cos actua principalment en dates assenyalades de Palafolls, com ara la Festa dels 80, Sant Joan, la Festa Major o la Cavalcada de Reis.

 

Notícia_portada (35).pngNúmero de visites
214
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43