Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 17:40 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 17:40 h

La piscina municipal de Palafolls obre aquest dissabte

20 de juny de 2024


Fins el 15 de setembre, es podrà gaudir de l'equipament tots els dies de la setmana de les 10.00 a les 19.30 hores


Aquest dissabte la piscina municipal de Palafolls obre les seves portes, donant la benvinguda a la temporada d'estiu amb una jornada de portes obertes, d'accés lliure per a tothom però amb aforament limitat. Fins el 15 de setembre, es podrà gaudir de l'equipament de dilluns a diumenge, en horari de 10.00 a 19.30 hores ininterrompudament.

 

Com a novetat, l'equipament amplia les setmanes d'obertura, obrint abans que l'any passat i allargant la temporada fins a mitjans de setembre. Aquest fet coincideix amb la nova gestió integral i externa de la piscina per part de l'empresa que ha guanyat el concurs.

 

Tot i així, un any més s'ofereixen abonaments i paquets d'entrades pels usuaris/es més freqüents, més enllà de l'entrada individual. Els preus són els següents:

 

001.png

 

En aquest sentit, les persones interessades en comprar entrades o abonaments, els podran adquirir directament al vestíbul de l'equipament, efectuant el pagament tant en efectiu com en targeta de crèdit.

 

El consistori recorda que, per sol·licitar l'abonament familiar, cal presentar el llibre de família. És important tenir en compte, també, que els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult major d'edat per accedir al recinte.

 

Com ja és tradició, i de la mateixa manera que aquest dissabte, la piscina municipal finalitzarà la temporada amb una segona jornada de portes obertes el 15 de setembre, per a tothom qui vulgui acomiadar l'equipament fins l'estiu vinent.Número de visites
677
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43