Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 12:22 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 12:22 h

"Parla amb nosaltres", el servei de videoatenció de l'Ajuntament de Palafolls

25 de gener de 2024


És un sistema innovador i útil per realitzar tràmits que no requereixin la presentació de documents o per resoldre dubtes


L'Ajuntament de Palafolls ofereix un nou servei d'atenció a la ciutadania a través de la videotrucada. Es tracta d'un sistema innovador pel qual els palafollencs i les palafollenques poden ser atesos/es pel personal de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de manera telemàtica.

 

La videoatenció és útil per realitzar tràmits que no requereixin la presentació de documentació, com ara:

  • Instància genèrica
  • Sol·licitud de volant o certificat d'empadronament individual (actual o històric)
  • Sol·licitud de reserva del Molí d'en Puigvert
  • Realitzar consultes generals i/o resoldre dubtes

El servei de videotrucada és fàcil i senzill, només cal disposar d'un dispositiu amb connexió a internet, càmera i micròfon, ja sigui un ordinador, un telèfon mòbil o una tauleta. A més, no serà necessari descarregar-se cap aplicació extra.

 

Per tramitar les gestions amb el consistori des de casa, les persones interessades podran concertar cita prèvia a través del portal web habilitat (citaprevia.palafolls.cat) o bé trucant al número de telèfon 93 762 00 43.

 

Amb aquest nou servei, l'Ajuntament de Palafolls reforça l'atenció ciutadana, apropa el consistori a tots els veïns i les veïnes del municipi i evita els desplaçaments innecessaris, reduint així també les emissions de CO2.Número de visites
366
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43