Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 12:00 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 12:00 h

Arriba la quarta edició del Forma't

5 de març de 2024


Les jornades d'orientació educativa de Palafolls es duran a terme del dilluns 11 al dijous 14 de març


Un any més, l'Ajuntament de Palafolls, conjuntament amb l'Institut Font del Ferro i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, prepara una nova edició del Forma't: unes jornades destinades a orientar i ajudar als joves, donant-los un impuls per afrontar el moment de decidir què fer després de l'ensenyament obligatori.

 

Un cop acaba l'ESO, s'obren moltes possibilitats per continuar estudiant més enllà de l'itinerari universitari. Des de graus mitjans o superiors, formació dual o, fins i tot, marxar a estudiar a l'estranger.

 

D'aquesta manera, el Forma't vol donar les eines necessàries als joves de Palafolls per ajudar a prendre la decisió sobre el seu futur. Aquestes jornades d'orientació són el fruit d'haver recollit les necessitats de la comunitat educativa i dels joves del nostre municipi, emmarcades en el projecte educatiu local. De fet, també volen informar a les famílies i el personal docent, que juguen un paper important en aquesta decisió.

 

Enguany, el Forma't es farà del dilluns 11 al dijous 14 de març amb una desena d'activitats programades, com ara xerrades i tallers presencials i/o en línia.Número de visites
363
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43