Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 12:12 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 12:12 h

El servei de Transport a Demanda se sol·licitarà a través de l'aplicació mòbil Flexitransport

7 de febrer de 2024


L'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i l'Ajuntament de Palafolls estan treballant per implantar el nou sistema, que millorarà i agilitzarà el servei


El servei de Transport a Demanda (TAD) de Palafolls es gestionarà, a partir del març, a través de l'aplicació mòbil Flexitransport. D'aquesta manera, el servei s'actualitza, prioritza a les persones usuàries i proporciona un nou sistema que permet comunicar les necessitats de transport des del telèfon mòbil.

 

El TAD de Palafolls, gestionat per l'Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i l'Ajuntament, millora a través d'una plataforma tecnològica que el dota de funcionalitats i potencialitats diferenciades del sistema actual.

 

Per tal de reduir costos i emissions de gasos contaminants, l'aplicació farà possible que les persones usuàries comparteixin el trajecte amb d'altres que facin un recorregut similar. Així s'optimitzaran els recorreguts i les hores de viatge adaptant-se a la demanda, en temps real i/o amb reserva prèvia de manera automatitzada.

 

D'altra banda, l'APP Flexitransport permetrà a l'usuari gestionar i consultar en tot moment l'estat de la seva petició, facilitant-li l'anul·lació i/o la modificació del servei.

 

Per ara, l'AMTU i el consistori estan gestionant la formació pels professionals, per tal d'implantar el nou sistema entre els i les taxistes. El dimecres 14 de febrer de 16.00 a 19.00 hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament se celebrarà la formació per les persones usuàries del municipi. Per assistir-hi, és necessari escriure un correu electrònic a palafolls@palafolls.cat o bé trucar al 93 762 00 43.

 

Notícia_portada (29).pngNúmero de visites
236
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43