Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
19/04/2024 | 11:32 h
previsio
 
 
19/04/2024 | 11:32 h

Palafolls es prepara pel regnat del Rei Carnestoltes

31 de gener de 2024


L'Ajuntament, la Comissió de Reis i Carnestoltes i els centres educatius del municipi organitzen, un cop més, un seguit d'activitats per celebrar la festa més esbojarrada de l'any


Aquest divendres 2 de febrer, tal com mana el calendari, torna el Rei Carnestoltes a Palafolls. Els i les alumnes de l'Escola Mas Prats i l'Escola Les Ferreries, juntament amb la Llar d'infants Palafollets, donaran la benvinguda a les 11.00 hores a la festa més esbojarrada de l'any des del Parc viari.

 

El Rei Carnestoltes comunicarà a tota la mainada del municipi les seves consignes, que caldrà complir durant la setmana del dilluns 5 al divendres 9 de febrer. Com l'any passat, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP) també se sumarà a la iniciativa, disfressant-se i animant a tothom a participar de la festa. Aquestes activitats, en horari lectiu, s'adrecen exclusivament als i les alumnes dels centres educatius del municipi.

 

El divendres vinent al matí, el 9 de febrer, se celebraran les rues de disfresses de les escoles des de cada centre educatiu. A les 9.30 hores es podrà gaudir de la cercavila de la Llar d'infants Palafollets, a partir de les 10.00 hores desfilaran els i les alumnes de l'Escola Mas Prats i a la tarda, a les 15.00 hores, serà el torn de l'Escola Les Ferreries.

 

Aquella mateixa tarda, Palafolls participarà, un any més, en la Xocolatada solidària en benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu i per a la recerca del càncer infantil. Com sempre, serà a l'hora de la sortida de les escoles, a partir de les 16.30 hores al Fòrum Palatiolo.

 

La jornada finalitzarà amb el Carnestoltes jove, la proposta d'enguany organitzada per l'Àrea de Joventut del consistori i adreçada a majors de 12 anys. La cita és a partir de les 19.00 hores al teatre municipal.

 

El dissabte 17 serà el torn de l'esperada Festa de Carnestoltes, amb la rua de disfresses. A partir de les 17.30 hores i des de l'Avinguda Costa Brava, es recorrerà el centre del municipi fins al Fòrum Palatiolo. Un cop allà, a les sis, es podrà gaudir de música per a tots els públics i xocolatada amb xurros.Número de visites
471
  • Notícia_portada (6)
  • Cartell_Carnestoltes (7)
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43